FEESTZAAL "DE SCHUUR"

De ideale feestzaal voor al uw feesten!

Onze feestzaal is geschikt voor allerlei doeleinden, het trouwfeest van uw dromen, een geboortereceptie en enkele jaren later uw jubeleum… Ook voor uw verjaardagsfeesten, communies en personeelsfeesten helpen wij u graag verder. Zelfs tijdens de week staan wij voor u klaar.

Seminaries, vergaderingen of tal van andere evenementen, alles is mogelijk.
Onze sfeervolle zaal in rustiek kader is een aangename en gezellige schuur die gebruikt werd in de 19de eeuw voor het opslaan van hooi en het stallen van paarden.

Deze biedt plaats aan 50 tot 270 personen in zitplaats.

Indien u wenst te feesten met een beperkter gezelschap kan dat in onze kleine zaal die eveneens ook gebruikt wordt als ontvangstruimte.

Deze ruimte werd later bijgebouwd en heeft een andere uitstraling door haar openheid en grote ramen die veel licht naar binnen laten. Voor maaltijden aan tafel is er wel een maximum capaciteit van 50 personen.

Wij stellen hier onze gids voor met diverse buffetten, maaltijden en feestformules die in samenspraak met ons zorgen voor een onvergetelijk feest.
Deze brochure helpt u op weg bij de organisatie van uw feest. Wij bieden hier onze
volledige prijskaart aan voor menu’s vanaf 30 personen. Wenst u toch te feesten met een kleiner aantal personen dan zijn wij genoodzaakt om een extra kost aan te rekenen voor de bediening. Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Graag maken wij alle tijd vrij om uw feest tot in de details te bespreken.

Welkom!

Nico & Ingrid