ALGEMENE VOORWAARDEN

Bekijk hier onze formules of stel zelf samen

U kan altijd een datum in optie nemen, maar bij het vastleggen van de zaal vragen wij de huurprijs als een voorschot te storten op onze rekening. Vermeld daarbij de datum van uw feest. Na overschrijving ontvangt u per kerende een schriftelijke bevestiging.

  • Zaal en veranda: € 550 (inclusief btw)
  • Veranda: € 200 (inclusief btw)

Indien u de zaal tijdens de week wenst te huren, wordt de prijs van de zaal verminderd naar € 350 (inclusief btw).

Ook voor babyborrels (3 tot 4 uren) wordt de prijs van de zaal verminderd naar € 350 (inclusief btw).
De gehuurde locatie is ter uwer beschikking vanaf 12 uur. Het voorschot dient tevens als waarborg (bv bij vernieling of diefstal, enz). Bij een annulatie wordt het voorschot niet terugbetaald.
De eindafrekening wordt binnen de 2 weken na het feest betaald. Kinderen onder de 10 jaar betalen de helft van het menu en het drankenforfait. Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis (wel opgeven als plaats). Het gebruik van het linnen komt op 2,00 euro per persoon (incl 21% btw), zonder linnen servet komt dit op 1,00 euro per persoon.

Indien u de tafeldecoratie niet zelf verzorgt, kan u ook een beroep doen op onze diensten.

De prijs hiervoor bedraagt tussen € 5,50 (bloemen in een vaas) of € 9,50 (bloemstukje op bord). Keuze en kleur van de bloemen zijn bepreekbaar (duurdere bloemen naargelang marktprijs).

Grootte van onze ronde tafels:

  • 4 stuks van 4/5 of 6 personen
  • 19 stuks van 7/8 of 9 personen
  • 4 stuks van 10 of 11 personen

Grootte van onze lange tafels:
Diverse lengtes, beginnende van 8 personen tot maximaal 28 personen.
Een volledige bespreking van uw feest en indeling van uw tafels gebeurt ten laatste 3 weken voor uw feest. Het juiste aantal personen dient u ten laatste de zondag voor uw feest door te geven. Indien niet alle bloemen, geschenken, muziekinstallatie en dergelijke dezelfde avond mee kunnen genomen worden, dan kan dat ook daags nadien, na afspraak.

Muziek en DJ dient u zelf te regelen, voor tips en telefoonnummers kan u bij ons terecht. Indien gewenst maken wij graag een prijsofferte op maat naargelang uw wensen. Bij verlies van gelijk welk voorwerp zijn wij niet verantwoordelijk. We beëindigen elk feest ten laatste om 4.00 uur.

Al onze prijzen zijn inclusief bediening en BTW (21%).

Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud (afhankelijk van eventuele schommelingen van de marktprijzen).