ALGEMENE VOORWAARDEN

Bekijk hier onze formules of stel zelf samen

U kan altijd een datum in optie nemen, maar bij het vastleggen van de zaal vragen wij de huurprijs als een voorschot te storten op onze rekening. Vermeld daarbij de datum van uw feest. Na overschrijving ontvangt u per kerende een schriftelijke bevestiging.

  • Zaal en veranda: € 550 (inclusief btw)
  • Veranda: € 200 (inclusief btw)

Indien u de zaal tijdens de week (ma-do) wenst te huren, bedraagt de prijs van de zaal € 350 (inclusief btw).

Voor een babyborrel (3 tot 4 uren) bedraagt de prijs van de zaal € 350 (inclusief btw).
De gehuurde locatie is ter uwer beschikking vanaf 12 uur. 


Kinderen onder de 10 jaar betalen de helft van het menu en het drankenforfait.  Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis (wel opgeven als plaats).

Het gebruik van het linnen komt op 2,20 euro per persoon (incl 21% btw), zonder linnen servet komt dit op 1,10 euro per persoon.

Indien u de tafeldecoratie niet zelf verzorgt, kan u ook een beroep doen op onze diensten. De prijs hiervoor bedraagt hiervoor € 5,50 (bloemen in een vaas). Keuze en kleur van de bloemen zijn bepreekbaar (duurdere bloemen naargelang marktprijs).  Prijs van bloemstukjes op aanvraag.

Grootte van onze ronde tafels:

  • 4 stuks van 4/5 of 6 personen
  • 19 stuks van 7/8 of 9 personen
  • 4 stuks van 10 of 11 personen

Grootte van onze lange tafels:
Diverse lengtes, beginnende van 8 personen tot maximaal 28 personen.
Een volledige bespreking van uw feest en indeling van uw tafels gebeurt ten laatste 3 weken voor uw feest. Het juiste aantal personen dient u ten laatste de zondag voor uw feest door te geven.  Indien er nadien nog personen afvallen, zijn wij genoodzaakt om ze te factureren.

Indien niet alle bloemen, geschenken, muziekinstallatie en dergelijke dezelfde avond mee kunnen genomen worden, dan kan dat ook daags nadien, na afspraak.

Muziek en DJ dient u zelf te regelen, voor tips en telefoonnummers kan u bij ons terecht.

Indien gewenst maken wij graag een prijsofferte op maat naargelang uw wensen.

U kan gebruik maken van onze kadomand / kadodoos voor het ontvangen van enveloppen.  Indien u na ontvangst de enveloppen in een gesloten omslag aan ons bezorgt, kunnen wij deze gedurende het feest bewaren in onze kluis.

We beëindigen elk feest ten laatste om 4.00 uur.

Al onze prijzen zijn inclusief bediening en BTW (21%), wij rekenen geen toeslagen aan voor bediening na middernacht of dergelijke.

Deze folder is geldig t/m 31 december 2025.  Prijzen zijn onder voorbehoud (afhankelijk van eventuele schommelingen van de marktprijzen).